Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Vind snel een antwoord in de Veelgestelde vragen over Apotheekwerk. Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon 0900 722 26 67 of mail adviseur@apotheekwerk.nl.

Hoe zoek ik vacatures?

Vacatures vind je in de vacaturebank. Via de homepage kun je de vacaturebank op verschillende manieren bereiken. Door in het menu op ‘Vacaturebank’ te klikken. Of door een of meer vakjes van de horizontale balk in te vullen en op het zoekicoontje in het groene vlak te klikken. Of door op de buttons 'Ik ben op zoek naar een vacature' of ‘Ga naar de vacaturebank’ te klikken. Hier kun je de zoekresultaten verder verfijnen.

Moet ik als werkzoekende een account aanmaken?

Nee, werkzoekenden hebben op Apotheekwerk geen account nodig. Werkgevers hebben wel een account nodig voor het beheer van vacatures.

Wat is een job alert?

Met een job alert ontvang je zo vaak als jij wilt een e-mail met nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekcriteria. Per job alert ontvang je max. 3 vacatures per keer.

Hoe maak ik een job alert aan?

Een job alert aanmaken is zo gebeurd. Ga naar de vacaturebank. Onder het menu 'Verfijn zoekresultaten' links klik je op de button 'Job alert aanmaken'. Vul jouw naam, emailadres en zoekcriteria in en geef aan hoe vaak je een job alert wilt ontvangen (frequentie). Je kunt meer job alerts aanmaken. Geef elke job alert een andere naam zodat je ze kunt onderscheiden.

Hoe meld ik me af voor een job alert?

In elke door jou ontvangen job alert staat een link om je af te melden. Heb je meerdere job alerts dan dien je je voor elke job alert apart af te melden.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Onderin de vacature waarop je wilt solliciteren vind je de button ‘Direct solliciteren’. Als je hierop klikt kom je in een digitaal sollicitatieformulier terecht. De vragen met een * zijn verplicht om in te vullen. De overige vragen niet, maar hoe meer gegevens je invult hoe beter het beeld dat de apotheek van jou krijgt. Lees de voorwaarden en klik op het vakje ernaast als je ermee akkoord bent. Verstuur het ingevulde formulier vervolgens via de button ‘Verstuur je sollicitatie’. Daarmee mail je het formulier naar de betreffende apotheek. Je ontvangt hiervan een bevestiging in je mailbox.

Waar kan ik een vraag stellen over de vacature zelf?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature, die onderaan de vacature staat vermeld.

Kan ik op Apotheekwerk ook stage- of BBL-plaatsen vinden?

Jazeker. Filter in de vacaturebank onder Functie op 'Leerling apothekersassistent (BBL)' of 'Stagiaire apothekersassistent (BOL)'. Zijn er vacatures voor BOL/BBL-ers dan zie je ze in de zoekresultaten.