Contact - Over ons

Contact
Heb je vragen neem dan contact op met de SBA Servicedesk, telefoon 0900 722 26 67 (1 ct p.m.) of per mail: servicedesk@sbaweb.nl
De Servicedesk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 12.30 uur. 

Over SBA
De SBA (Stichting Bedrijfsfonds Apotheken) is sinds 1989 een onafhankelijk O&O-fonds voor de branche openbare apotheken. Een branche die continu in beweging is. Om mee te bewegen heb je de juiste vaardigheden en kennis nodig… én gezonde, gemotiveerde en betrokken apothekers, apothekersassistenten en medewerkers. De SBA streeft daarom naar continue ontwikkeling van en goed personeelsbeleid voor elk apotheekteam in Nederland en hanteert daarbij als motto: om klaar te zijn voor morgen moet je vandaag beginnen. Vandaag Vooruit.

De SBA helpt apothekers, medewerkers en assistenten daarbij. Dit doen wij én door kennis te verzamelen en te delen én door het ontwikkelen van producten, diensten en programma’s te ontwikkelen op het gebied van personeelsbeleid en persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk sluiten deze heel goed aan op de dagelijkse praktijk in de apotheek!. Wij dagen apothekers, medewerkers en assistenten uit telkens een stap verder te zetten in hun ontwikkeling of in het voeren van een structureel personeelsbeleid. Niet makkelijk, maar wel belangrijk!

De jarenlange ervaring met en toewijding aan de mensen in de apotheek samen met het totaalpakket aan producten en diensten dat we hen aanbieden maakt de SBA een unieke speler in de branche!

Ga voor meer informatie naar de website van de SBA.