Opleiding & Nascholing

Ik ben apothekersassistent en wil bijblijven in mijn vak
Houd je kennis op peil door het volgen van cursussen en blijf op de hoogte van het allerlaatste apotheeknieuws, meld je hier aan.

De SBA vindt jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk

SBA Academie
De SBA vindt jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk. Daarom bieden we een totaalaanbod aan actuele en praktijkgerichte cursussen mét SANA-keurmerk. We spelen proactief in op de behoeftes van het apotheekteam en werken samen met deskundige docenten die werkzaam zijn in de apotheek.
 

Kijk hier voor alle manieren van leren bij de SBA
Incompany
Open inschrijving
Webinars 
E-learning

Ik wil me omscholen tot apothekersassistent
Wil jij omscholen tot apothekersassistent met behoud van een salaris en zonder studieschuld? Voor meer informatie kijk hier.

Ik ben op zoek naar een stageplaats
Bezoek de website Stagemarkt.nl.
Ook kun je kijken op Apotheekwerk: ga hiervoor naar de vacaturebank en filter op de Functie 'Leerling apothekersassistent (BBL)' of 'Stagiaire apothekersassistent (BOL)'. Zijn er vacatures voor BOL/BBL-ers dan zie je ze in de zoekresultaten.

Ik wil apothekersassistent worden
Heb jij het in je om apothekersassistent te worden? Kijk op WerkindeApotheek.nl.

Ik wil als herintreder terugkeren in de apotheek
Ben jij al langere tijd uit de apothekerswereld en wil je weer graag als apothekersassistente terugkeren op de werkvloer? Deze cursus ‘praat’ je helemaal bij over wat er is veranderd, wat nieuwe ontwikkelingen zijn, en waar je mee te maken kan krijgen!

Ik wil als bezorger aan het werk
Als bezorger ben je de schakel tussen de apotheek en de cliënten waar je de medicatie bezorgt. Samenwerken, communiceren en afstemmen zijn daarom heel belangrijk in jouw werk.

In deze cursus staat jouw werk als bezorger centraal. Wat kom je tegen in je werk en hoe ga je daar zo goed mogelijk mee om?